İNSAN YAŞAMINI HEDEF ALAN HER TÜRLÜ TERÖRÜ KINlYORUZ

İNSAN YAŞAMINI HEDEF ALAN HER TÜRLÜ TERÖRÜ KINlYORUZ

Devletin en temel görevi. vatandaşın canını,malını ve namusunu korumaktır.Böyle olmasına rağmen Türkiye'de son birbuçuk yılda 31 bombalı saldırı gerçekleştirildi. Bu saldırılarda 363 sivil olmak üzere toplam 446 kişi yaşamını yitirdi.İki binden fazla kişi de yaralandı. Bu kadar fazla patlamaya ve bu kadar fazla ölüme rağmen hiç bir yetkili sorumluluk üstlenerek istifa etmedi. Hiç bir kamu görevlisi de kusurlu görülmedi.
Terör örgütleri ülke içinde rahatça örgütlendi. Ellerini kollarını sallayarak ülkenin bir ucundan diğer ucuna rahatlıkla gidebildiler.İstedikleri yerde istedikleri eylemi gerçekleştirdiler. Vatandaşı korumakla görevli olanlar da sadece hamasi söylemlerde bulundular. Eylemleri kınamakla yetindiler.  
Biz artık açıklama istemiyoruz. Öncelikle eylemi gerçekleştiren piyonların arkasında ki güç odaklarının tespiti ile cezalandırılmalarını ve bundan sonra bu tür eylemlerin yapılmasını önleyecek tedbirlerin alınmasını istiyoruz. Ülkede hiç kimse kendini güvende hissetmiyor. Kendini güvende hissetmeyen toplumun da mutlu ve huzurlu olması mümkün değildir. 
Terör eylemlerinde yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı ve yaralananlara da acil şifalar diliyor, bu tür acıların yaşanmaması için barış ve kardeşlik ortamının bir an önce sağlanmasını bekliyor, yeter artık diyoruz.
YARGIÇLAR SENDİKASI